Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilsäljare

Norrlands Bil · Skellefteå

·

Ansök senast 6 apr.

Det går bra nu! Vi söker därför förstärkning till Audi Skellefteå. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du erbjuds goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet.

Om tjänsten
Som bilsäljare är den ena dagen aldrig den andra lik! Rollen innebär varierande och utmanade arbetsuppgifter.
Som bilsäljare hos oss kommer du arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till konsument och företag. I arbetsuppgifterna ingår kundanskaffning, offert- och orderhantering, leverans, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning, offertuppföljning etc. En stor del i arbetet består av att aktivt söka upp nya kunder genom proaktiv bearbetning. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov. Du genomför affärsprocessen på bästa möjliga sätt med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen och på arbetsplatsen söker vi en resultatinriktad lagspelare. Du vill komma till avslut i allt du företar dig men värnar om kollegorna och att lyckas tillsammans. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen Du är trygg i dig själv, kreativ och självgående. Du har förmågan att kunna kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Du är noggrann och kan självständigt strukturera och organisera det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Goda digitala kunskaper
  • God administrativ förmåga
  • Erfarenhet av försäljning
  • Det är meriterande om du har branscherfarenhet, samt arbetat med uppsökande försäljning
Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Anton Åström 0910-715833 eller Daniel Johansson 0910-715830

Sänd in CV och personligt brev via Ansök Nu

Välkommen in med din ansökan senast 2021-04-06

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bil

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Anton Åström

0910-715833