Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilsäljare sökes

Gunnar Bylund AB · Karlshamn

·

Ansök senast 13 mars (6 dagar kvar)

Gunnar Bylunds Bil AB i Karlshamn är familjeägt bilföretag som grundades 1971. Vi är auktoriserad återförsäljare för Kia. I takt med att
Kia befinner sig i ett expansivt läge behöver vi förstärka vårt säljteam med en säljare.

Om rollen
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till företag och privatpersoner. Vi erbjuder ett spännande säljjobb med stort produktutbud i en organisation med stark framåtanda och familjekänsla. Vi söker efter en driven och engagerad personbilsäljare. I din roll är det viktigt att bemöta kunder och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Som säljare har du god servicekänsla och är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. B-körkort och datorvana fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder gott arbetsklimat och ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan! Skriv gärna några enkla rader om dig själv till info@gunnarbylunds.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Frågor angående tjänsten besvaras av Hanna Bylund mobil 0732582200

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnar Bylund AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Hanna Bylund

info@gunnarbylunds.se0732582200