Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilsäljare för Renault i Värnamo

Hedin Bil AB · Värnamo · Ansök senast 30 sep. (6 dagar kvar)

Heltid

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Nu gör vi en nysatsning på Renault och söker därför efter stjärnskott som vill vara med på en spännande förändringsresa!

Om rollen

Vi söker nu hungriga och engagerade bilsäljare för märket Renault. Tjänsten innefattar försäljning av bilar där du som säljare guidar kunden genom våra produkter, offererar, skapar ordrar, levererar samt följer upp affärer. Som säljare hos oss är du kundens kontakt genom hela processen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du förväntas därtill kunna ge kundstöd efter avslutat köp. I rollen är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Tjänsterna är placerade på vår anläggning i Värnamo. På anläggningen arbetar idag 21 medarbetare fördelat på försäljning och servicemarknad. I rollen rapporterar du till försäljningschefen på anläggningen. Hösten 2023 kommer Renault/Dacia-verksamheten att slå upp portarna till sin nybyggd lokal på hela 2 700 kvm, som kommer att vara belägen alldeles vid E4-motorvägen och riksväg 27. Du förväntas vara med i utvecklandet såväl märket som den kommande anläggningen och kommer därför att bli en viktig lagspelare för oss.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är också meritande. B-körkort krävs.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som säljare hos Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Värnamo

Dela jobbannonsen