Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilplåtslagare

Svenstigs Bil AB · Värnamo · Ansök senast 15 aug. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bilplåtslagare till Svenstigs i Värnamo
Vi erbjuder dig ett arbete i ett av Sveriges modernaste skadecenter tillsammans med oss, team Skadecenter på Svenstigs Bil. Verksamheten är inrymd i moderna och fräscha lokaler och vi jobbar med den senaste tekniken.

Om rollen
Vi söker nu efter en bilplåtslagare för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. Du kommer att arbeta med de framgångsrika varumärkena Audi, Volkswagen, Skoda och Seat. Arbetet innefattar allehanda plåtskador, reparation, plåtarbeten och karosseri. Som bilplåtslagare hos Svenstigs Bil kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av plåtarbeten.

Din profil
Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du är noggrann med stort tålamod och har sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Det är viktigt att din inställning är positiv och att du gillar att vara en del i ett glatt gäng. Är du dessutom serviceinriktad kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning/intresse av bilar/har jobbat inom fordonsbranschen.
Har du jobbat som bilplåtslagare tidigare är det ett extra plus. Men det viktigaste är din inställning och ditt engagemang.

Vill du bli en del av vårt team på Skadecenter? Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till Skadechef Mikael Holmberg på e-post: mikael.holmberg@svenstigs.se

Vi ser fram emot att höra av dig, ansök snarast. Urvalsarbetet kommer dock att ske löpande, du är välkommen med din ansökan.

Frågor besvaras av:
Tveka inte på att kontakta Skadechef Mikael Holmberg vid funderingar, tel: 0370-205 49

VARAKTIGHET/ARBETSTID

Tillsvidare eller provanställning/heltid

LÖN/FÖRMÅNER

Fast månadslön enligt kollektivavtal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenstigs Bil AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Mikael Holmberg

mikael.holmberg@svenstigs.se0370-205 49

Dela jobbannonsen