Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilplåtslagare till Bilmetro Bollnäs

Bilplåtslagare till Bilmetro Bollnäs

Bilmetro AB Bollnäs · Bollnäs · Ansök senast 16 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av bilskadereparationer och vill arbeta med några av världens ledande biltillverkare?

Om tjänsten

Hos Bilmetro Bollnäs får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och några av marknadens starkaste varumärken. Jobbet som bilplåtslagare är väldigt varierande eftersom ingen skada är den andra lik och kräver ibland andra lösningar. Gemensamt är att du återställer kundens bil till ursprungsskick oavsett om det är snabbt avhjälpt eller mer omfattande skador.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bilskadereparationer och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan också på egen hand byggt upp relevanta kunskaper. För oss är det viktigare att du har form- och fingertoppskänsla för yrket. För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla att lösa problem. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilmetro AB Bollnäs

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Bilmetro AB

bilmetro@bilmetro.se023-79 25 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons