Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilplåtslagare / Skadetekniker

Bilia Personbilar · Malmö · Ansök senast 7 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta på ett företag som ger dig möjligheter att utvecklas? Har du dessutom erfarenhet som skadetekniker eller motsvarande och redo för nästa steg? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till Bilias anläggning i Jägersro.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö i ett team som stöttar varandra. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med oss på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och med hög kvalité. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom skadereparation och goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service. Vi tror att du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål. Du trivs med att bidra till en god laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Det här erbjuder Bilia

En möjlighet att arbeta på ett bolag som ligger i framkant när det gäller kundnöjdhet inom service och där du som medarbetare ges goda möjligheter till personligutveckling och vara med och bidra till Bilias fortsatta tillväxt.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Bilia i Jägersro. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom koncernen ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilia Personbilar

Placering

Malmö

Kontaktperson

Fredrik Khorasani Trobeck

010-497 95 56

Dela jobbannonsen

Anmäl annons