Mekaniker till Werksta Stockholm Haninge #jobbjustnu

Werksta Stockholm Haninge · Haninge

·

Ansök senast 21 mars (19 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mekaniker Haninge + ditt namn i din ansökan

#jobbjustnu

VGS och Volvo-mekaniker till Werksta Stockholm Haninge – din nya arbetsplats?

Ett stenkast från Haninge centrum ligger Werksta Stockholm Haninge . Vi är en multibrand-verksamhet med auktorisationer för BMW, Volkswagengruppen, Volvo och Ford.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu mekaniker som vill fokusera på vår VGS OCH Volvo-verksamhet. Vi kommer bli den ledande VGS och Volvo-reparatören i vårt område som sträcker sig ända till Gotland.


Tjänstebeskrivning Mekaniker

Som mekaniker inom Werksta Haninge arbetar Du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar. Eftersom att trycket är stort, kräver tjänsten både kvalité och tempo för att säkra våra höga kvalitetskrav.

Vi erbjuder dig

· Att bli en av verkstadens viktigaste funktioner i en organisation där våra värdeord är:

- Människor

- Kvalitet

- Ärlighet

- Respekt


· Kollektivavtal

· Friskvårdsbidrag

· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du är en auktoriserad VGS och/eller Volvo – mekaniker och har minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete i branschen. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana. Tjänsten kräver mycket god svenska i både tal och skrift samt samarbete mellan olika nationaliteter.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du är förändringsbenägen och kan ta till dig nya instruktioner vid förändrade förhållanden. Vi ser det som en självklarhet att du har ett bil-intresse samt en god känsla för kundservice.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.Koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Werksta Stockholm Haninge

Placering

Haninge

Kontaktperson

Werksta Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Mekaniker Haninge + ditt namn i din ansökan