Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilmekaniker till Mekonomen Grimmered

Mekonomen Grimmered AB · Göteborg · Ansök senast 25 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en driven fordonsmekaniker eller bilmekaniker som vill jobba med ett starkt varumärke? Sök jobb hos Mekonomen Grimmered!

Vill du ha ett varierat och utmanande jobb där du får jobba i ett glatt gäng som strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder? Är du engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad? Om svaret är ja så är jobbet som fordonsmekaniker hos Mekonomen i Grimmered, i Västra Göteborg, kanske något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos Mekonomen Grimmered får du möjlighet att vara en del av en härlig arbetsplats där vi bryr oss om varandra. Mekonomen erbjuder sina anställda vidareutbildningar, friskvårdsbidrag, personalrabatter och kollektivavtal.

Välkommen till Mekonomen Grimmered - en bilverkstad där vi trivs och har kul på jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker kommer du främst att:
  • Utföra service och reparationer och felsökningar på personbilar
  • Utföra service och reparationer och felsökningar på lätta lastbilar av olika märken.
Värt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning, samt individuell lönesättning. Möjlighet till viss flextid.

Urval och intervjuer kommer göras löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Våra förväntningar

För att väcka vårt intresse behöver du ha:
  • Ett genuint teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • Minst B körkort
Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och flexibel. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du drivs av att ständigt utvecklas och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Som en i teamet sätter du alltid kunden och service i första rummet.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mekonomen Grimmered AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Kathrine Jahnberg

kathrine.jahnberg@tng.se0707-214214

Dela jobbannonsen