Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilmekaniker till BilDahl i Skellefteå!

BilDahl · Skellefteå · Ansök senast 22 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du utbildad fordonsmekaniker och brinner för att meka och skruva? Ta då chansen att bli del av BilDahl. Ett familjärt företag med lång och gedigen erfarenhet inom branschen som nu är redo att satsa på dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för BilDahls räkning en Bilmekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos BilDahl under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

BilDahl grundades 1996 och är en stor aktör inom bilbranschen med ett stort samhällsansvar. De vill göra det enkelt för sina kunder, från första kontakt, genom köpprocessen till ägandet. För BilDahl är det viktigt att leverera den bästa servicen genom hela processen. Därför ska de nu utöka sitt team med en bilmekaniker till Skellefteå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BilDahls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som mekaniker hos BilDahl genomför du reparations- och servicearbeten på bilar. Du kommer främst arbeta med märken som Nissan, Mercedes och Citroën men även en del enklare reparationer på andra märken. Vanligt förekommande arbete är serviceärenden på nyare bilar. I samband med de praktiska uppgifterna för du dokumentation och administrerar dina ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Reparationer
  • Felsökningar
  • Administration
Vi söker dig som

Är utbildad bilmekaniker och har arbetslivserfarenhet inom branschen för fordonsservice. Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av att utvecklas vidare, oavsett hur lång erfarenhet du har. Körkort B är givetvis ett krav för tjänsten, samt svenska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BilDahl.

Vi tror därför att du är en ansvarstagande person som självständigt driver ditt arbete framåt och är beredd att arbeta fysiskt. Vi ser gärna att du är prestigelös och duktig på att samarbeta då BilDahl värnar om att ha en familjär stämning där alla är ett team som hjälper varandra och utbyter erfarenhet.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073-800 26 58

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Leif Dahl grundade företaget BilDahl AB den 1:a april 1996.

Mellan 1996-1999 lades stort fokus i att investera och utveckla lastbilsverkstaden för att kunna tillfredsställa kundernas behov. Lastbilsverkstaden blev sedermera Norrlands modernaste anläggning. Under 2000-talet expanderade företaget vidare längst norrlandskusten. Vid millenniumskiftet förvärvades Skellefteå Bil som blev tredje orten BilDahl etablerade sig på. Under slutet av 00-talet förvärvas Luleå Lastbil som resulterade i att BilDahl fanns och finns från Ö-vik i söder till Luleå i Norr.

BilDahl har kompetensen, expertisen och erfarenheten och det breda sortimentet. De sätter alltid kunden i främsta rummet. De ser till kundens behov och anpassar sina lösningar för bästa resultat. De ger rätt råd och tips, återkopplar snabbt och är lätta att få tag på. De håller vad de lovar och levererar i tid.

Pålitlighet och kvalitet utgör grunderna i ett professionellt arbete. De anstränger sig för att förstå sina kunders situation för att kunna leverera den bästa möjliga lösningen. De vill att människor ska lita på dem och känna sig trygga, och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.

BilDahls medarbetare är stolta och glada över det arbete de utför och vad de kan erbjuda. De är familjära och bidrar till ett positivt klimat genom att visa omtanke och stötta varandra i vardagen.

Läs gärna mer om BilDahl på deras hemsida: Bildahl.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BilDahl

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons