Jobbsafari är en del avschibsted logo

Billackerare

Luleå Bilskadecenter AB · Luleå · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Billackerare på Luleå Bilskadecenter kommer du arbeta med lackering och förarbete på personbilar och lätta lastbilar. Vi finns på ytterviken i Luleå i nybyggda lokaler.

Om tjänsten


Som billackerare får du möjlighet att arbeta med allehanda lackskador och reparation av kaross. Du kommer huvudsakligen arbeta med krockskadade bilar, det som ska åtgärdas kan t.e.x. vara plast- och plåtskador. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga kollegor. Vi arbetar med märken som Jeep, Dodge, Alfa Romeo, Hyundai, Peugeot, Honda, Subaru, Citroen, Isuzu, Mazda, Maxus, Lancia mfl


Om dig

Vi letar efter dig som har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot Karosseri/lack och har erfarenhet från branschen. Du är noggrann och ansvarstagande. Du är flexibel och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Självklart är du noggrann i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav.


Anställningen är en tills vidare på heltid

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Luleå Bilskadecenter AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Luleå Bilskadecenter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons