Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilförsäljare

BILIA Personbilar AB · Södertälje · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar och har du ett genuint intresse för kundservice och försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och vill nu stärka upp vårt team i Södertälje med en säljare.Vi är en fullserviceanläggning för Volvo, där vi säljer transport- och personbilar, både nytt och begagnat. Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att utvecklas och vara med på vår framgångsresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner, men du kommer även ansvara för mindre företagskonton. Till din hjälp har vi moderna IT system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen och ute på fältet.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande samt så ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet från försäljning av kapitalvaror eller tjänster. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i Södertälje. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BILIA Personbilar AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Olof Reneby

010-497 09 23

Dela jobbannonsen

Anmäl annons