Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilbolaget söker transportbilstekniker

Bilbolaget söker transportbilstekniker

Bilbolaget · Gävle · Ansök senast 9 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av ett högpresterande team med ett modernt arbetssätt. Ett team som hjälper varandra och jobbar med delaktighet och medbestämmande tillsammans med ledarna. Som ligger i topp på kundnöjdhet i landet. Vill du arbeta med den senaste tekniken. Då kan du vara den person vi söker för att vara med på Bilbolagets satsning i Gävle när vi bygger den modernaste transportbilsverkstaden i regionen.

Din nästa utmaning

Som transportbilstekniker får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du planerar själv din dag och har direktkontakt och sköter bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Vi jobbar i team som ger naturlig kompetensöverföring och har ett arbetssätt där du och dina kollegor tillsammans utvecklas. Till din hjälp har du ett team av ledare och annan kompetens som underlättar för dig i det dagliga arbetet. Genom prestationslön så har du möjlighet att själv påverka din lön varje månad.

2020 blev Bilbolagets Renaultverkstad vald till årets Renault-team i Sverige, när kunderna fick bestämma. En utmärkelse vi ska jobba för att behålla även 2021.

Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Vem är du?

Du tycker om att ge service, är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta med människor och teknik. Som person är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Intresse av modern teknik och att lösa problem genom felsökning och elektronik behövs för att lyckas. Det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med elteknik. Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning. Du har yrkeserfarenhet från liknande arbete och det är meriterande om du arbetat med transportbilar eller Renault innan, dock inget krav. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:

Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar • Personalrabatter hos samarbetspartners • Tjänstepension • Gruppförsäkring • Goda utvecklingsmöjligheter • Bra arbetsmiljö • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilbolaget

Placering

Gävle

Dela jobbannonsen

Anmäl annons