Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilbolaget söker billackerare

Bilbolaget Sundsvall, Sundsvall, Lackverkstad · Sundsvall · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med krockskadade bilar, är du noggrann och tålmodig?

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault, Dacia och Toyota, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.

En av våra trotjänare på Lacken i Sundsvall går snart i pension så vi söker nu hans ersättare.

Din nästa utmaning

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

På Bilbolagets skadecenter i Sundsvall är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten - och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet.

Du har några års dokumenterad erfarenhet som billackerare samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.



Vad erbjuder vi dig?
Vi är en del av Bilbolagskoncernen som är ett kvalitetstänkande familjeföretag och tillsammans strävar vi efter att vara det självklara valet både för våra kunder och medarbetare. Det kanske låter väldigt ambitiöst. Det är det också. Precis som du. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas.



Vi erbjuder alla våra medarbetare;
  • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
  • Tjänstepension
  • Gruppförsäkring
  • Företagshälsovård
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.



Övrigt
Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 700 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilbolaget Sundsvall, Sundsvall, Lackverkstad

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons