Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bilbolaget söker bildelsman/medarbetare till bildelsavdelningen

Bilbolaget söker bildelsman/medarbetare till bildelsavdelningen

Bilbolaget i Bollnäs · Bollnäs · Ansök senast 21 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag?

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.

Din nästa utmaning
Vill du arbeta med att supportera verkstaden och externa kunder med reservdelar, tillbehör och däck till reparationer och service? Vill du jobba med lagervård, butiksarbete och inköp i fokus? Då har vi jobbet för dig!

Det är du som möter och tar hand om kunderna i butiken. I den här rollen arbetar du i en slimmad organisation och att hugga i vid behov och hantera flera olika arbetsuppgifter får inte vara ett hinder för dig.

Som medarbetare på bildelsavdelningen är du en viktig länk till verkstäderna och representerar Bilbolaget i mötet med våra kunder. Jobbet kräver en hög servicenivå och mycket support både internt gentemot verkstaden och externt gentemot kunderna.

Vem är du?

Du tycker om att samarbeta, har god social kompetens och fokus på hög servicegrad. Du är problemlösare och vill ge våra kunder en positiv upplevelse och goda råd. Du är stresstålig och mycket strukturerad. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare.

Du behöver ha god dokumenterad kunskap inom fordonsteknik och mekanik. Om du har genomförd fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från yrket ser vi det som meriterande.

Du har mycket god datorvana eftersom det mesta av arbetet sker i våra reservdelsprogram för respektive bilmärke samt i vårt affärssystem Tacdis. Du behöver också ha en god fysik eftersom det i arbetet ingår en del tunga lyft och har ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Förutom en grym arbetsplats erbjuder vi alla våra anställda:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag
 • Hälsoundersökningar
 • Förmåncykel via bruttolöneavdrag
 • Digital hälsovård- tar hand om din och din familjs hälsa även efter arbetstid
 • Tjänstepension
 • Pensionsrådgivning, både personlig & digital
 • Löneväxling
 • Frivilliga gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten, reservdelar & bilköp
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 700 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilbolaget i Bollnäs

Placering

Bollnäs

Dela jobbannonsen