Bid Manager till växande IT-konsultbolag

Chas Visual Management AB · Nacka

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I rollen som Bid Manager på Chas kommer du och ditt team att få möjligheten att forma företagets framtid. Storleken på affärerna vi skapar anbud för varierar men många gånger handlar det om flera gånger större än vår årliga omsättning – Vilket gör det än roligare när vi vinner.

Hos Chas får du främst skapa anbud för de upphandlingar som korrelerar med vår bransch, IT-konsulting för att sedan låta dina kollegor och underkonsulter sköta leveransen vid vunnen upphandling.

Du kommer till ett litet företag med stort hjärta. Våra ledord är att göra samhället lite bättre och att förverkliga potential vilket präglar hela företaget. Du och ditt team kommer ha ett stort ansvar över företagets fortsatta tillväxt samtidigt som dina kollegor gläds åt att kunna bistå dig att nå dina mål. Inom företaget finns lång erfarenhet och ett imponerade track-record av att vinna just den typen av upphandlingar som du kommer att arbeta med.


Om dig

Vi letar efter två personer till vårt upphandlingsteam, en med teknisk bakgrund och en med juridisk bakgrund.

Som Bid Manager med teknisk bakgrund så tror vi att du har en utbildning inom systemvetenskap eller likvärdigt, alternativt har du erfarenhet av att utveckla system och webbsidor med goda kunskaper kring de processer, metoder och verktyg som används. Med dina kunskaper av det vi levererar till våra kunder kommer du att vara en nyckelspelare i teamet där du skapar de dokument som beskriver för våra potentiella kunder i detalj hur vi kommer att lösa deras problemställning. Det är meriterande om du arbetat med upphandlingar tidigare.

Som Bid Manager med juridisk bakgrund så har du den sista nyckelkompetensen och bidrar med dina juridiska färdigheter. Du har god erfarenhet från offentliga upphandlingar och är den som utformar upplägget för skapandet av varje anbud och ser till att vi följer uppsatta riktlinjer samtidigt som du har ögonen öppna efter att kunna förbättra våra processer. Du är också den personen som driver rättsliga frågor framåt. Det är meriterande om du rört dig inom IT-sektorn tidigare.

Vi tror att båda ni längtar efter att få komma till ett mindre företag där dina insatser gör stor skillnad samtidigt som du inte är rädd för att ställa upp där du behövs. En lagspelare med hjärtat på rätta stället.


Om företaget

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt ett start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Chas Visual Management AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Chas Visual Management AB