Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bid Manager till StudentConsulting-koncernen!

Bid Manager till StudentConsulting-koncernen!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 16 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du vinnarskalle och gillar att skapa resultat? Föredrar du att arbeta i en strukturerad miljö med ordning och reda där det är snabbt till beslut? Är du noggrann och gillar att skriva text? Då är jobbet som Bid Manager rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker efter en driven person som vill arbeta som Bid Manager i vår Skandinaviska koncern.

I rollen kommer du att arbeta med företagets största affärer inom både privat och offentlig sektor i de allra flesta branscher. Som Bid Manager ingår du i vårt centrala försäljningsteam där du ansvarar för att koordinera och projektleda privata och offentliga upphandlingar. I rollen kommer du främst ansvara för:
- administrativa uppgifter i alla upphandlingar
- bearbeta och skriva säljande anbudstexter
- planera och koordinera information internt i organisationen
- upprätta kalkyler
- arbeta med inflöde av kommande upphandlingar

Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor i centrala Malmö. Möjlighet till delvis arbete på distans finns. Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Rollen är en central funktion inom vår försäljningsorganisation.

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen. Under de senaste två åren har StudentConsulting haft en tillväxt på en halv miljard kr och idag omsätter vi 1,6 miljarder. StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo och med ett stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att prioritera, strukturera och arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är mycket noggrann och har känsla för detaljer. Utöver detta behöver du ha en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, ha ett affärssinne och ett öga för layout. Då du frekvent kommer samarbeta med våra interna kollegor behöver du vara en person som har lätt att ta kontakt och är tydlig i din kommunikation.

Eftersom vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo, är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Du ska vara prestigelös och jobba tillsammans med teamet mot deadlines. Som stöd i ditt arbete har du våra tydliga processer, rutiner och mallar. Du kommer framför allt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa upphandlingsverktyg. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med snabba beslut, där den ena dagen inte är den andra lik.

Krav:
* Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet eller yrkeshögskola) inom upphandling/inköp, management, ekonomi, juridik, försäljning eller liknande
* Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
* Pratar och skriver flytande på svenska samt goda kunskaper i engelska
* Erfarenhet inom upphandling och LOU

Meriter (ej krav):
* Erfarenhet av en liknande roll (jobbat med upphandling och/eller administrativa arbetsuppgifter tidigare)
* Prata och skriva på norska eller danska

Vi erbjuder dig en stimulerande roll där du blir en viktig spelare i vårt härliga team som driver försäljningen i koncernen och därmed vara med på StudentConsultings fortsatta framgångssaga!

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

I samband med att du söker tjänsten önskar vi att du genomför de tre personlighetstest som finns på din profilsida hos StudentConsulting.

Sökord: Bid Manager, inköpare, upphandling

Sökord: Bid Manager, inköpare, upphandling

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons