Bevego Järnforsen söker Platschef

Bevego · Hultsfred

·

Ansök senast 26 jan. (2 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår filial i Järnforsen söker vi nu en platschef!

Arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet på filialen
  • Ansvara över och coacha personalen (innesäljare och lagermedarbetare)
  • Jobba med, och driva, försäljningen på filialen inom alla affärsområden
  • Vårda och utveckla kundkontakter
  • Arbeta för en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial
  • Arbeta med Bevegos riktlinjer och policys

Kvalifikationer

Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, varför du också tidigare i ditt yrkesliv haft personalansvar. Du har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa framgångsrika team.

Har du jobbat inom branschen och har kunskaper inom plåt/ventilation/isolering sedan tidigare är det ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service. Du är en person som aktivt bidrar till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem och tycker om att förbättra och utveckla. Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Du är affärs- och utvecklingsinriktad och vill engagera dig i regionens framgång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig såväl på svenska som engelska.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av Regionchef Nils-Johan Elofsson, på telefon: 0706-709685

Bli en av oss!

Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bevego

Placering

Hultsfred

Kontaktperson

Bevego Byggplåt & Ventilation AB