Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongpumpsmaskinist

Betongkonsult i Väst AB · Kungsbacka · Ansök senast 28 feb. (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl


Betongkonsult i Väst har funnits på marknaden sedan 2005, vi värdesätter lagarbete, hög servicenivå och noggrannhet. Vi vill att personalen känner sig delaktig i vår framgång och är med och påverkar för en bra arbetsmiljö. Det är i dagsläget åtta personer anställda i företaget, och vi riktar oss mot både privatpersoner och företag. Vi är specialister inom vårt område och har hög orderingång. Vårt arbetsområde är i huvudsak Västsverige och vår depå ligger i Kungsbacka.

Som pumpmaskinist är den huvudsakliga arbetsuppgiften att pumpa ut betong hos våra kunder. Utrustningen består av lätta lastbilar med betongpumpar monterade på släp. Till dessa kopplas slangar fram till gjutstället. Man startar vid vår depå, och åker ut på sina uppdrag som sällan ser likadana ut. Underhåll, reparation och rengöring av betongpumpen samt övrig utrustning ingår i tjänsten. Arbetet är självständigt och mycket varierande vilket förutsätter en ansvarsfull person, som har god initiativförmåga och kan hålla tider. Det blir ofta snabba förändringar och man måste kunna vara flexibel och stresstålig. Eftersom arbetet till största del sker utomhus på olika byggarbetsplatser är det en förutsättning att man trivs med detta, oavsett väder och vind. Arbetet ställer krav på god fysik då det ibland kan vara tungt.

När du arbetar som Pumpmaskinist hos oss är du en representant för företaget och blir vårt ansikte ut mot kund. Därför bör du vara social, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du är noggrann och håller god ordning på både dig själv och din utrustning. Det är också viktigt att du är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. Vi är bestämda om att säkerheten går före allt och därför erbjuder vi dig den utbildning och utrustning du behöver för att alltid utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.

Det kan bli både tidiga mornar och sena kvällar, och det är mycket viktigt att passa tider, du bör därför bo i närområdet.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg eller fordon och minst BE-körkort, men då all utbildning sker fortlöpande hos oss, så är dina personliga egenskaper viktigast. En lagarbetare med hög arbetsmoral, glatt humör och en vilja att utvecklas är det vi söker. Din egen insats påverkar lönen då du får en fast månadslön med bonustillägg, som du själv påverkar genom din prestation.

Låter det intressant? Mejla oss en ansökan med bifogat CV till jobbansokan@betongkonsult.com

Vill du veta mer om oss eller har frågor om tjänsten, gå in på vår hemsida www.betongkonsult.com eller skicka ett mejl till info@betongkonsult.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Betongkonsult i Väst AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Betongkonsult i Väst AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen