Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare

Multibygg · Kalmar · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

BETONGARBETARE
Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många roliga projekt framför oss. Vi söker fler betongarbetare som vill vara med på resan när vi sätter de första spadtagen till nya lokaler, bostäder och hotell i och omkring Kalmar.

Som betongarbetare hos Multibygg är du lika viktig för byggprocessen som betongen är för bygget. Arbetsdagarna varierar eftersom betongläggning är en mångfacetterad process med flera avgörande moment – armering, gjutning, slipning, lagning och spackling. Vi tror att du bemästrar alla delarna och fixar den goda kvaliteten som kännetecknar våra projekt. Du arbetar med förstklassig utrustning och schyssta kollegor i ett team med korta beslutsvägar och högt tempo.

VEM ÄR DU?
Du ska vara noggrann och vilja axla ansvar. Du fungerar lika bra individuellt som i grupp. Du gillar att arbeta under bar himmel i alla väder och vi ser gärna att du är en yrkesstolt betongarbetare! Det är en fördel om du har kunskaper i murning samt lagning och spackling av betong. Av oss kan du förvänta dig bra framförhållning av kommande jobb.

UTBILDNING

Du ska gärna ha läst Bygg- och anläggningsprogrammet eller likvärdigt, men några års erfarenhet som betongarbetare är också tillräckligt. Yrkesbevis är ett krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Multibygg

Placering

Kalmar

Dela jobbannonsen

Anmäl annons