Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare

Finja Prefab AB · Vara · Ansök senast 11 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag som formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement, såsom inner- och ytterväggar, bjälklag och balkonger enligt aktuella ritningar och kvalitetskrav. Arbetet innebär också att ständigt hålla god ordning på arbetsplatsen och att städa arbetsytorna.

Bakgrund och egenskaper:
Vi vill att du under minst ett par år ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion och ha goda kunskaper i ritningsläsning. Har du dessutom utbildning inom bygg är det ett stort plus.

För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst.

Vi vill att du har körkort och tillgång till bil.

Övrigt:
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken Vara (Arentorp).
Arbetstid: 6-15 (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 11 juli 2021.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Thomas H Johansson, Produktionschef Vara, thomas.h.johansson@finjaprefab.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finja Prefab AB

Placering

Vara

Dela jobbannonsen

Anmäl annons