Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare till Strängbetong

Konsultia AB · Hudiksvall · Ansök senast 30 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kundföretaget
Nu söker vi betongarbetare till vår kund Strängbetong med start snarast möjligt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer utifrån ritningar att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Efter gjutningen kan det även krävas viss efterbearbetning för att ytan ska bli slät. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra kollegor där storleken på grupp och arbete kommer variera utifrån uppdrag. Så du behöver vara en bra lagspelare och måste tycka om att samarbeta.

Din profil
Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg, industri eller grovarbete. Fokus ligger vid att du är praktiskt lagd och är van att arbete med kroppen. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst. I arbetet förekommer ritningsläsning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav det. Att ha erfarenhet av att jobba med armering är också meriterande, men inte ett krav.Vi söker dig som är ansvarsfull och engagerad. Du har ett eget driv, visar engagemang och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information
Detta uppdrag innebär att du blir anställd konsult av Konsultia AB och arbetar ute hos vår kund. Visstidsanställning upp till 6 månader och sedan eventuell fortsättning som konsult eller ett övertagande av kundföretaget.Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.För mer information, kontakta Konsultchef Stefan Persson på telefon 072 - 517 26 14 eller på stefan@konsultia.se.Start snarast möjligt, dagtidsarbete gäller och det är en heltidstjänst.Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Tjänsterna kan bli tillsatta innan slutdatum.Välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅTEn stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konsultia AB

Placering

Hudiksvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons