Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare till Skandinaviska Byggelement AB

Betongarbetare till Skandinaviska Byggelement AB

Skandinaviska Byggelement AB · Stenungsund · Ansök senast 30 sep.

Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
I samarbete med vår kund Skandinaviska Byggelement söker vi betongarbetare till deras utbyggda fabrik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara armering, gjutning, formsättning, ytbehandling av betongväggar samt ritningsläsning. Hos Skandinaviska Byggelement arbetar man måndag-fredag och arbetstiden är förlagd till dagtid, ständig eftermiddag eller skift, arbetet utförs i deras fabrik i Ucklum.

Din profil
Vi söker efter dig som är utbildad inom bygg/anläggning inriktning betong och har erfarenhet av att arbeta med detta eller har jobbat som snickare och kan gjuta, hantera och lägga armering och att du kan ritningsläsning. Kunden kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du kommer att jobba i en utvecklande miljö. Som betongarbetare skall du trivas med ett fysiskt arbete. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av betongindustrin och har läst betong/bygg & anläggning eller till snickare på gymnasienivå. Meriterande är eftergymnasial utb. inom betongindustrin, samt om du har förarbevis för travers även kört utomhus och hjullastare. Du är en medarbetare med ett glatt humör som inte är rädd för att ta i, snabblärd och har en grundförståelse för att läsa ritningar. Du som söker har en positiv inställning till ditt arbete, har en flexibel sida och investerar stolthet i det du gör. Du är driven och ger engagemang av största vikt.

Om oss
Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Magnus Andersson tel 070-785 84 44. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Att arbeta som konsult på PremierSom konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandinaviska Byggelement AB

Placering

Stenungsund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons