Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare till Jönköping med omnejd

Jobzone Jönköping · Jönköping · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Betongarbetare till Jönköping med omnejd

Om tjänsten
Som betongarbetare får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av betongarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, driven och ansvarsfull. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ofta uppstår oplanerade händelser gäller det att kunna vara flexibel och gilla problemlösning.

Krav
  • God fysik
  • God förståelse i svenska eller engelska språket
  • Körkort
  • Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande
Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Jönköping

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons