Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betongarbetare till Benders

Adecco Sweden AB · Strängnäs · Ansök senast 16 okt. (9 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du en flexibel och kvalitetsmedveten person och vill ha ett fartfyllt uppdrag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Adecco produktionsmedarbetare för långsiktigt uppdrag till Benders Byggsystem AB i Strängnäs!

Benders Byggsystem AB utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljshus, kontor, industri och handel. Benders Byggsystem AB levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att gjuta betongkonstruktioner efter ritningar. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp i en fabrik där olika typer av betongprodukter (prefab) konstrueras. Stomelementen som konstrueras är främst väggar, fasader, pelare och balkar.

Vem trivs här?
Det är meriterande om du har gått byggprogrammet på gymnasiet eller har erfarenhet av tillverkande industri/betongproduktion. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet, så är du lättlärd, driven och social är detta rätt plats för dig! Du har gärna kunskap och erfarenhet av att läsa ritningar. Är du kvalitetsmedveten och har arbetat med förbättringsarbete kommer detta att uppskattas då företaget ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truck- och traverskort är meriterande.
Du har förmågan att se vad som behöver göras och är den som tar tag i nya arbetsuppgifter. Du som är van vid att följa instruktioner, är flexibel gällande arbetsmoment och arbetstider samt har lätt för att läsa konstruktionsritningar kommer att trivas här. Du som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt kommer att gilla en tjänst som denna.

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Daniel Bejersten via daniel.bejersten@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Strängnäs

Dela jobbannonsen