Betongarbetare Finja/Hässleholm

Finja Prefab AB · Hässleholm

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten ingår i Finja Prefab som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö.
Allt efter våra kunders behov och önskemål.

Vi söker nu betongarbetare till vår fabrik i Finja/Hässleholm.

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens, du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav i någon av våra produktionshallar.

Bakgrund och egenskaper:
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som en betydelsefull förutsättning för denna tjänst.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion är det meriterande. Har du dessutom utbildning inom bygg eller kunskaper i ritningsläsning är det ett stort plus.

Övrigt:
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken i Finja/Hässleholm.
Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 13 december.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Dan Söderdahl Gyllix, Produktionsledare 0730672764.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finja Prefab AB

Placering

Hässleholm