Jobbsafari är en del avschibsted logo

Betong och Prefab i Landvetter AB söker en: Stationsansvarig

Betong och Prefab i Landvetter AB söker en: Stationsansvarig

Betong och Prefab i Landvetter AB · Härryda · Ansök senast 22 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänsten
Du leder, utvecklar och säkerställer företagets betongtillverkning, samt deltar i den dagliga tillverkningen. I arbetsuppgifterna ingår att ha tillsyn över betongproduktionen samt utföra prover och tester i labb för att säkerställa att kraven i BBC standarden uppfylls. Fortlöpande uppdaterar du och tar fram nya recept till betongrecepturen efter marknadsbehov. Vidare är du även delaktig i den löpande försäljningen av betong samt bokning av transporter för utkörning. Du sköter och planerar underhåll och service. Du agerar betongteknisk samordnare genom att förmedla interna och externa förändringar till berörda parter och utbilda berörd personal inom betongteknik. Vid behov medverkar du även vid interna och externa projektgenomgångar med kund avseende specifika kvalitets- och miljöaspekter. Du driver förbättringsprojekt inom eget område, både egna och utifrån direktiv från ledningen och leder arbetet med 5S och ständiga förbättringar på avdelningen.

Kvalifikationer som krävs för tjänsten:
Du har flerårig erfarenhet av betongprodukts- och fabriksbetongtillverkning samt provtagning. Du har grundläggande datorkunskaper i Office Word och Excel. Du har genomgått Betongkurs Klass 1 (fabriksbetong). Flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten. Körkort är ett krav.

Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och lugn. Du beskriver dig själv som organiserad och strukturerad och är duktig på att planera. Du har förmågan att engagera andra och är lyhörd. Du är driven, initiativtagande och har förmågan att tänka och agera strategiskt. Att visa respekt för andra och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig.

Kontaktperson för detta jobb
Du söker tjänsten genom att maila in ett CV samt personligt brev till: jobb@bab-ab.se.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lund, 031-58 82 89.

Urval kommer att ske löpande.

Arbetstider och omfattning
Enligt överenskommelse

Ersättning
Enligt överenskommelse

Tillträde
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Urval kommer att ske löpande
Ansökan görs via e-post: jobb@bab-ab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Betong och Prefab i Landvetter AB

Placering

Härryda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons