Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besöksintervjuare i Skellefteå

Ipsos Norm AB · Skellefteå · Ansök senast 27 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ipsos är ett av världens största researchföretag med verksamhet i 90 länder. Vi arbetar med marknads-, opinions- och samhällsundersökningar samt med process- och verksamhetsutveckling i såväl privat som offentlig sektor. Våra värdeord integritet, nyfikenhet, teamwork och entreprenörsanda delas av över 18000 medarbetare. Vill du veta mer om Ipsos, besök vår hemsida www.ipsos.com

Just nu söker vi personer som är intresserade av att arbeta som besöksintervjuare / Face2Face-intervjuare hos oss för ett stort europeiskt forskningsprojekt som startar till hösten.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Skellefteå men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.

Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper.

Ipsos Norm erbjuder:

Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. För detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 8-12 timmar per vecka. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss.

Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske under sista kvartalet 2021 och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg, dels vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.

Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.

Du måste även vara folkbokförd i Sverige och ha goda kunskaper i det svenska språket.

  • Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare


  • Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma.


  • Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.


Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt Skatteverkets regler.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare.

Har du några frågor kring arbetet så är du välkommen att höra av dig på:

SE-Norm-Job-Application@ipsos.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ipsos Norm AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Ipsos AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons