Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besiktningstekniker till vår station i Vännäsby

Besiktningstekniker till vår station i Vännäsby

Besikta Bilprovning · Vännäs · Ansök senast 16 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du fordonsintresserad och söker ett socialt arbete med mycket kundkontakt?

Vi söker nu engagerade och hjälpsamma besiktningstekniker till våra stationer. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och känner stolthet i att göra Sverige till en mer trafiksäker plats. När du arbetar som besiktningstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Arbetsuppgifter

Du levererar Besiktas tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet och information/administration i samband med vår service. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besikta fordon, ta emot kunder och erbjuda våra tilläggstjänster på stationen. Du behöver inte ha erfarenhet av att besikta fordon sedan tidigare, även om det är meriterande, Besikta Bilprovning tillhandahåller den grundläggande utbildning du behöver för att certifieras och lyckas i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga samtidigt som du har modet att fatta egna beslut och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datakunskaper för att kunna navigera dig i våra system och handböcker. Ditt främsta arbetsverktyg är en handdator, i vilken du registrerar hela besiktningen.

Kvalifikationer
  • God förmåga att uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • God fordonskunskap
  • Data- och mobilvana
  • B körkort (manuell)
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet av sälj och/eller service
  • Fordonsteknisk bakgrund
  • Arbetslivserfarenhet från liknande bransch
OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Arbetstid varierar över veckan och innefattar kvällar och helger samt arbete på andra stationer.

SÖKANDE Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det avgörande för oss är att du delar våra grundläggande värderingar GAS - Glädje, ansvar och stolthet i arbetet med kollegor och i mötet mot våra kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Besikta Bilprovning

Placering

Vännäs

Kontaktperson

Johan Sundberg

johan.sundberg@besikta.se0108090070

Dela jobbannonsen

Anmäl annons