Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besiktningstekniker till Timrå

Opus Bilprovning · Timrå · Ansök senast 24 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetet som besiktningstekniker
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider.

Vi erbjuder dig
Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker dig...
... som är driven och engagerad, har du dessutom fordonskunskap, tycker om mötet med människor och gör det lilla extra för kunden så är det dig vi letar efter.

Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse, har tidigare erfarenhet av kundserviceoch trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha:
  • Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
  • B-körkort
  • Teknisk fordonskunskap
  • Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktning. C-körkort. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!
Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag genom att gå in på vår hemsida och lägg in Du lägger in din ansökan på vår hemsida, www.opus.se/ jobbahososs

För mer information kontakta Emil Lidbom via telefon 010 -804 24 14 eller e-post emil.lidbom@opusbilprovning.se. Vi intervjuar löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-11-23

Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.opus.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Opus Bilprovning

Placering

Timrå

Kontaktperson

Emil Lidbom

010 -804 24 14

Dela jobbannonsen

Anmäl annons