Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Visby

Besikta Bilprovning i Sverige AB · Gotland

·

Ansök senast 18 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Besikta

Med ca 182 besiktningsstationer på drygt 151 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.


Besikta Bilprovning omsätter ca 600 MSEK och har ca 550 medarbetare. Besikta ägs av Volati, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande.


Vi söker besiktningstekniker till Visby

Nu söker vi dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning med stationering i Visby. I tjänsten ingår även arbete på våra stationer i Slite och Stånga.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Som besiktningstekniker har du en central roll i säkrandet av kundnöjdheten då du är den som dagligen möter, ger service och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men även ser oss som en återkommande leverantör av besiktningstjänster.


Som besiktningstekniker är din främsta uppgift att säkerställa att fordonet möter de krav som ställs av den svenska myndigheten i allt från bilens generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan. Utöver detta erbjuder även besiktningsteknikern möjligheten att få kontroller gjorda som inte kravställs av myndighet men som ytterligare kan trygga och förenkla bilägandet för kunden. Att arbeta som besiktningstekniker är ett utpräglat serviceyrke där det bland annat ingår att informera kunden om resultatet av besiktningen men även att ge information om saker som kan vara bra att veta om fordonet. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team.


Vi söker dig med ett gediget bilintresse som brinner för kundkontakt och har förmågan att ge våra kunder den bästa servicen. En besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning tar stolthet i att öka trafiksäkerheten på våra svenska vägar och att förenkla bilägandet för våra kunder. Arbetet ställer krav på både noggrannhet och tekniskt kunnande så väl som social förmåga och hög servicenivå – hos oss ska alla kunder få en premiumupplevelse i allt från kundbemötande till innehållet i sin besiktning. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.


Kravprofil

  • B-körkort
  • Grundläggande datakunskap
  • Intresse för fordonsteknik
  • Social och utåtriktad som person
  • Brinner för att ge god service till kunder


Meriterande

  • Certifierad besiktningstekniker
  • A-C-D-E-körkort
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Fullgjord gymnasieutbildning med som lägst godkänt i Ma A, Sv A och Engelska A
  • Dokumenterad erfarenhet av fordonsbranschen


Din ansökan

Skicka din ansökan till Stationschef Michael Lövdahl på michael.lovdahl@besikta.se. Har du frågor går det bra att ringa Michael på tel: 010-809 45 18.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Besikta Bilprovning i Sverige AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Besikta Bilprovning i Sverige AB

Ansök via mejl