Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Arlöv-Burlöv

Besikta Bilprovning i Sverige AB · Burlöv

·

Ansök senast 21 dec. (25 dagar kvar)

Nu söker vi dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Som besiktningstekniker har du en central roll i säkrandet av kundnöjdheten då du är den som dagligen möter, ger service och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men även ser oss som en återkommande leverantör av besiktningstjänster.

Som besiktningstekniker är din främsta uppgift att säkerställa att fordonet möter de krav som ställs av den svenska myndigheten i allt från bilens generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan. Utöver detta erbjuder även besiktningsteknikern möjligheten att få kontroller gjorda som inte kravställs av myndighet men som ytterligare kan trygga och förenkla bilägandet för kunden. Att arbeta som besiktningstekniker är ett utpräglat serviceyrke där det bland annat ingår att informera kunden om resultatet av besiktningen men även att ge information om saker som kan vara bra att veta om fordonet. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team.

Vi söker dig med ett gediget bilintresse som brinner för kundkontakt och har förmågan att ge våra kunder den bästa servicen. En besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning tar stolthet i att öka trafiksäkerheten på våra svenska vägar och att förenkla bilägandet för våra kunder. Arbetet ställer krav på både noggrannhet och tekniskt kunnande så väl som social förmåga och hög servicenivå – hos oss ska alla kunder få en premiumupplevelse i allt från kundbemötande till innehållet i sin besiktning. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.

Kravprofil
  • B-körkort
  • Grundläggande datakunskap
  • Intresse för fordonsteknik
  • Social och utåtriktad som person
  • Brinner för att ge god service till kunder

Meriterande
  • Certifierad besiktningstekniker
  • A-C-D-E-körkort
  • Fullgjord gymnasieutbildning med som lägst godkänt i Ma A, Sv A och Engelska A
  • Dokumenterad erfarenhet av fordonsbranschen

Din ansökan
Skicka din ansökan till Stationschef Tomas Balis på tomas.balis@besikta.se och Marknadsområdeschef Nils-Olof Pålsson på nils-olof.palsson@besikta.se. Har du frågor går det bra att ringa Tomas på tel: 010-809 96 88.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Besikta Bilprovning i Sverige AB

Placering

Burlöv