Besiktningsingenjör trycksatta anordningar Skellefteå

DEKRA · Skellefteå

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver utöka vårt härliga gäng med drivna Besiktningsingenjörer inom trycksatta anordningar i Skellefteå.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Besiktningsingenjör kommer du att arbeta med teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, rörledningar, processanläggningar, cisterner m.m., i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Du är med från uppdragets start till mål; du planerar och genomför kontroller, samt dokumenterar slutligen resultatet. Du kommer därmed ha stor påverkan på hur du lägger upp din dag. Våra kunder finns inom exempelvis process-, kyl-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin, samt papper och massa som du oftast kommer att arbeta självständigt hos.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Skellefteå. I tjänsten kan det förekomma resor, främst inom regionen och det kan även förekomma övernattningar.

VI SÖKER DIG
Som är serviceinriktad, har ett stort driv och en god social förmåga, så att du enkelt kan kommunicera med våra fantastiska kunder. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann, samt trivs i en roll med mycket kundkontakt. Vi på DEKRA tror på "frihet under ansvar" och du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, som exempel högskoleingenjör, samt relevant erfarenhet från branschen. Har du relevant erfarenhet från kontrollbranschen med kunskap gällande AFS 2016:1, AFS 2017:3 och/eller MSBFS 2018:3 är detta starkt meriterande. Vår erfarenhet är att en positiv inställning, hög motivation och ett stort driv kan ta dig till nya höjder, varför vi kommer att lägga stort fokus på personliga egenskaper. Ett krav är att du har körkort för personbil.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG
Det är våra medarbetare som för DEKRA framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig och din utveckling! Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom blir du en i DEKRA-familjen med trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt! Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.

Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak och som har riktigt kul på jobbet!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Skicka in din ansökan senast 2020-10-09.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?
Då är du välkommen att kontakta Sektionschef Tord Björklund 010-455 1041.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DEKRA

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Tord Björklund

010 455 1041