Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besiktningsingenjör inom Tryck till Kiwa i Växjö

Besiktningsingenjör inom Tryck till Kiwa i Växjö

Clevry · Växjö · Ansök senast 25 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

We ARE Kiwa - Är du?

Kiwa verkar i en bransch där säkerhet och förtroende är viktigt. Kiwas värdeord är Ambitious, Reliable och Engaged: We ARE Kiwa. Det betyder att vi gör det lilla extra för kunden och vi vill fylla vår organisation med ambitiösa medarbetare. I vår bransch är det viktigt att vara trovärdig, både som arbetsgivare och som leverantör. Vill du vara med och skapa framtidens samhälle med några av branschens vassaste kompetenser? Då ska du bli en av oss på Kiwa.

Om jobbet

Vi söker en ny besiktningsingenjör inom Tryck till vårt team i Växjö.
Genom teknisk kontroll av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar, kylanläggningar och tryckkärl ökar du säkerheten för våra kunder. Hos oss får du frihet, du kommer nämligen ges stor möjlighet att planera och lägga upp dina egna dagar. Arbetet är omväxlande där du kanske ena stunden kontrollerar en mindre tryckkokare i en skolmatsal för att nästa morgon ta dig an en hel anläggning. Utöver tekniska kontroller hjälper vi våra kunder med exempelvis tillhörande riskbedömningar och annan dokumentation. Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som till exempel finns inom process-, kraftvärme-, tillverknings-, samt papper och massa-industrin.

Du kommer att tillhöra vårt Växjökontor och dagliga resor i tjänsten förekommer.

Vem vi söker

Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Gillar du att ta dig an utmaningar och utvecklas? Då är Kiwa en arbetsplats för dig!

Kvalifikationer:
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Processkännedom eller drifttekniks bakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
  • Intresse för maskiner och människor
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Meriterande är om du har:
  • Erfarenhet av arbete på värmeverk
  • Erfarenhet av svets eller svetsövervakning
Din personlighet är viktig! Vi söker dig som är ansvarstagande, social och utåtriktad. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi vill också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Nyutexad sjöingenjör eller gammal i gemet och expert på besiktningar? Ingen fara, vi anpassar introduktionen och lägger upp en personlig plan för hur du på bästa sätt ska komma in i ditt arbete.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen och det är tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom vårt engagemang och kunskap bidrar vi med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

Så här söker du

Ansökningar och intervjuer sker löpande. Klicka dig vidare till länken https://kiwa-cand.talent-soft.... så söker du där via knappen "Sök den här tjänsten".

Vid frågor kontakta enhetschef, Lisa Larsson, på tfn: 010-4793894

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

Kiwa är branschledande inom testning, inspektion och certifiering (TIC). Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har 5 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett trettiotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt över 800 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons