Besiktningsingenjör inom lyft till Borlänge

Besiktningsingenjör inom lyft till Borlänge

Kiwa Sweden AB · Borlänge · Ansök senast 31 juli (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Information om ansökan:www.kiwa.se

Är du besiktningsingenjör eller har du erfarenhet av att arbeta med lyftkranar, gula maskiner eller hissar? Om du är noggrann och tycker om att leta fel samtidigt som du har en varierande vardag är den här rollen för dig! Du får frihet under ansvar där du själv planerar dina dagar utifrån dina kunder, häng med och bli en del av Kiwa-gemenskapen!

Vi söker nu en ny kollega och besiktningsingenjör inom lyftsäkerhet! Genom besiktningar av olika typer av lyftanordningar är du med och bidrar till en ökad säkerhet hos våra kunder. Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som finns inom de flesta branscher, allt från sjukhus och köpcentrum till tung industri, bilverkstäder och flygbranschen. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och tycker om det sociala med att möta kunder. Vidare trivs du med utmaningar och har en vilja att ständigt utvecklas och lära dig mer. Du kommer under din första tid på Kiwa löpande få gå utbildningar på annan ort.

Lyftanordningar du kan komma att inspektera:

• Kranar och traverser

• Hissar och rulltrappor

• Grävmaskiner, hjullastare och entreprenadmaskiner

• Vindkraftverk

• Portar och lastbryggor

Placeringsort är Borlängemen dina kunder finns i hela länet vilket innebär dagliga resor i arbetet. Resor med övernattning kan förekomma.

Vem vi söker

· Teknisk gymnasieutbildning eller Yrkeshögskola, flygteknisk utbildning alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet genom arbete.

. Balans mellan teoretisk och praktisk kunskap

· Social kompetens

· Intresse för teknik och människor

· B-Körkort

· Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av besiktningsbranschen eller har jobbat med kranar, entreprenadmaskiner, mobila arbetsplattformar, hissar eller likvärdigt.

För att lyckas som besiktningsingenjör är du lyhörd, nyfiken, driven och noggrann. Vi tror att med intresse och grundkunskap kommer man långt därför lägger vi stor vikt vid din personlighet!

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation vilket är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

· Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal

· En förmånsportal med stor förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag

· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys

· En timbank så du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller


Så här söker du

Rekryteringen tar sommaruppehåll from 28/6-12/8.

Ansök via vår hemsida, klicka på "ansök här" och skapa ett inlogg.

Vid frågor angående tjänsten kontakta enhetschef, Jonas Burman Hed, på tfn. 010-479 38 64 37 17, eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, på sofija.petrov@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Kiwa

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig?

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Bakgrundskontroller kan förekomma under rekryteringsprocessen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiwa Sweden AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Kiwa Sweden AB

Information om ansökan:www.kiwa.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons