Jobbsafari är en del avschibsted logo

Besiktningsingenjör inom brandlarm

AFRY AB · Uddevalla · Ansök senast 16 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.

Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.

AFRY är idag Sveriges största företag gällande besiktningar som kravställs via brandskyddsföreningen och inom AFRY är det ca 70 personer som jobbar fortlöpande med revisionsbesiktningar.


Jobbeskrivning

Efterfrågan av våra tjänster inom brandlarmsbesiktning växer, och därför söker vi nu nya engagerade medarbetare som vill vara med och bidra till AFRY:s framgångar. Rollen som Besiktningsingenjör inom Division Infrastructure, omfattar i första hand besiktning av brandlarmsanläggningar enligt Svenska Brandskyddsföreningens krav men kan även innefatta projekteringsuppdrag inom övriga delar av el och telesystem.

Arbetet ställer krav på god kunskap såväl praktiskt som teoretiskt och våra kunder återfinns i samhället inom privat, statlig och kommunal verksamhet.

Du kommer tillhöra en grupp på 14 engagerade personer bestående av projektörer, besiktningsmän och uppdragsledare inom el och tele området som sitter i rymliga och trivsamma kontorslokaler i Uddevalla och Trollhättan.


Kravspecifikation

Vi söker dig som har en bred och gedigen kunskap inom brandlarmsområdet. Vi ser gärna att du är verksam som godkänd besiktningsingenjör för brandlarmsanläggningar i ett företag som är certifierat av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) även om detta inte är ett krav.

Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, att du trivs med att driva ditt eget arbete och är uttåtriktad. Du är öppen och lyhörd med ett tydligt kundfokus och har lätt för att skapa nya kontakter såväl som att förstå vad konsultrollen innebär.

Det är av extra intresse för oss om du är insatt i Svenska Brandskyddsföreningens regelverk för brandlarm, och har goda kunskaper inom området brandlarmsanläggningar. Företrädesvis när det gäller regler för automatisk brandlarmsanläggning (SBF110) men även i övriga normer och regler om brandlarm, som SBF ger ut.

Är du certifierad som behörig ingenjör inom brandlarm men inte har besiktningserfarenhet så är du ändå välkommen att höra av dig till oss. Inom AFRY erbjuder vi vidareutbildning till besiktningsman och har därför möjlighet att hjälpa till med nästa steg i din karriär!


Ytterligare information

Nu har vi beskrivit vad vi erbjuder och vem vi söker. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten samt om du har några frågor.

Sista ansökningsdag är den 30 april, men vänta inte för länge med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktuppgifter för frågor

Tommy Fagerberg Lund, Sektionschef

+46 10 505 44 33

tommy.fagerberglund@afry.com

Mattias Alén, Gruppchef Trollhättan

+46 10 505 57 32

mattias.alen@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons