Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bergarbetare

Bolidenområdet · Skellefteå · Ansök senast 16 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bolidenområdet söker en Bergarbetare till Kristineberg

Samhället behöver metaller och vi behöver dig! Kristineberg är en underjordsgruva som vi planerar att utvidga och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och jobba med att bryta malm och gråberg. Brytningen sker maskinellt och vi jobbar med en så kallad salvcykel från borrning till laddning, sprängning, skrotning, lastning och bergförstärkning med betongsprutning och bultning. Arbetet sker självständigt, i samarbete med andra, i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar. Tillsammans för vi arbetet framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att ta egna initiativ, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, B-körkort och är intresserad av att köra och styra maskiner. Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Med oss får du också goda möjligheter att lära dig nya saker och utvecklas.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Mattias Frank på 0910-70 51 71 och Mattias.Frank@boliden.com.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44. 

Varmt välkommen med din ansökan

Vi tar emot din ansökan till och med torsdag 16 juni 2022 via vår hemsida och hanterar den enligt GDPR. Rekryteringen kan ske löpande. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm på 070-508 69 43.

För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bolidenområdet

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Boliden Mineral AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons