Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beredare - Vattenfall Services

Strömsund · Strömsund · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi Beredare till Sollefteå, Strömsund eller Sundsvall. Vi söker även dig som har en teknisk bakgrund inom elinstallation, elkraft eller konstruktion och vill utvecklas i en ny roll.


Din roll som Beredare

Som Beredare bereder och till viss del projekterar du för nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät och i nätstationer inom 0,4-36 kV.

I ansvaret ingår hantering av tekniska lösningar, nätberäkningar och ekonomiska kalkyler, vissa tillståndsfrågor samt kontakter med markägare, kunder och myndigheter.

I rollen ingår även ansvar för materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Beroende av dina tidigare erfarenheter så kan det även bli aktuellt att du deltar i arbetet med att ta fram underlag till offerter och anbud.


Dina kvalifikationer

• El-teknisk utbildning på minst gymnasienivå

• B-körkort

• Talar och skriver svenska obehindrat

• Diplomerad EBR beredare, Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistribution- och kabelarbete, EBR-kännedom, AMA-koder och CAD-erfarenheter är meriterande

• God datorvana är viktigt och det är en fördel om du har erfarenhet av att räkna på och sammanställa underlag för anbud och offerter.

Du är ansvarstagande med ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Gabriel Waaranperä på telefonnummer 08-739 50 00. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare på mejl:isabella.regardt@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Sollefteå, Strömsund eller Sundsvall. Ange önskad placeringsort i din ansökan.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 18 november 2020!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strömsund

Placering

Strömsund

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons