Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beredare till Norrmejerier

Talent(h)ify Group · Umeå · Ansök senast 18 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Umeå Mejeri är Norrmejeriers största mejeri och en anläggning med avancerad teknik med tillverkning av mjölk, fil, yoghurt och ost. Här finns hela kedjan, från råvarumottagning till leverans ut till kund. Det är den enda anläggningen i Sverige med så bred och omfattande produktion. Mjölken som förädlas på anläggningen kommer från norrländska mjölkgårdar.

Din vardag hos oss

Som beredare hos Norrmejerier är du en viktig länk i produktionen av mejeriprodukter och har daglig kontakt med leverantörer, samarbetspartners och intressenter. Du hanterar planeringen av det årliga underhållsarbetet och är med och tar fram rutiner samt säkerställer att implementeringen av arbetet utförs i enlighet med avdelningens gemensamma mål. Du är en del av teamet på underhållsavdelningen, men har ansvaret för att dagligen förbereda, prioritera och fördela samt följa upp inkomna ärenden. I rollen ingår visst arbetsmiljö- & miljöansvar.

Du rapporterar till Underhållschefen för Umeå mejeri. Viss beredskap kan förekomma.

Vi erbjuder dig
  • En utmanande roll med utvecklingsmöjligheter i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där både du som medarbetare och din kompetens prioriteras.
  • Engagerade och stöttande ledare och kollegor.
  • Att kunna bidra till en levande norrländsk mjölkproduktion och ett hållbart Norrland
  • Att vara en del av en organisation där allas bidrag är viktiga för vår framgång och att skapa stolthet över det vi gör tillsammans.
Vi söker dig

För att lyckas i rollen som beredare har du en utbildning med inriktning mot automation och el eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från process- och/eller tillverkande industri gärna med ansvar för planering av underhåll och visst arbetsmiljö- och arbetsledande ansvar. Är du van att arbeta med kvalitets- & miljösystem är det meriterande.

Anläggningen hanterar färskvaror vilket innebär att behovet av underhåll kan förändras och du kan behöva prioritera om den dagliga planeringen. Därmed tror vi att du är flexibel och har ett lösningsfokuserat och proaktivt arbetssätt.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull med ett genuint teknikintresse. Du är förtroendeingivande och är inte rädd för att dela med dig av din erfarenhet och kompetens för att utveckla dig själv, dina kollegor och arbetet på avdelningen.

B-körkort är ett krav.

Om oss

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Vi visar omsorg om människor och djur, genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. För i en tid när lokalproducerad mat inte är en lokal utan en global angelägenhet så är vårt sätt att arbeta en unik tillgång. Den ska vi tillsammans ta tillvara och bygga framtiden på. För norrlänningarna är de här värdena de viktigaste skälen att välja Norrmejerier. Att det vi gör tillsammans inte bara är gott och nyttigt, utan även omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland

På Norrmejerier är vi ca 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 16 maj 2021

I den här rekrytering samarbetar vi med Talent(h)ify & Arbetsmiljö- & HR specialisten. Frågor kring tjänsten eller processen hanteras av hanna@talentify.se alt. carola@arbetsmiljohr.se. Du når även Carola på 072-725 06 99.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talent(h)ify Group

Placering

Umeå

Kontaktperson

Hanna Sjöberg

hanna@talentify.se0764148330

Dela jobbannonsen

Anmäl annons