Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beredare - Mellansverige

Avesta - Vattenfall · Avesta · Ansök senast 10 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar elnätet och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare! Därför förstärker vi nu vår verksamhet med fler Beredare, i hela Sverige! Exempel på placeringsorter: Avesta, Norrköping, Norrtälje, Uppsala och Västerås.

Vad gör en Beredare hos oss? I rollen ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du ska även ta fram underlag för offerter och anbud. Här förväntas du aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten.

Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Tjänsten innebär att du ska designa eldistributionsnät, både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer.

Om dig

För att trivas som Beredare krävs det att du är en driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i en resultatorienterad verksamhet, hög serviceanda är viktigt och du är en person som ser möjligheter istället för problem. Ditt arbetssätt präglas av struktur samt av ordning och reda.

Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:

  • En el-teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller ledande distributionselektriker är meriterande
  • Det är även meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete
  • Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.

I din roll förväntas du aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!

Vi erbjuder

Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda. Hos oss är självständighet samt resultatorientering nyckelbegrepp. Vi erbjuder även stora möjligheter till att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga medarbetare.

Placeringsort

Vi söker nya medarbetare över stora delar av Sverige. För Mellan Sverige är följande orter exempel på stationering: Avesta, Norrköping, Norrtälje, Uppsala och Västerås. Fler orter skulle kunna vara möjliga, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Berivan Bozan, berivan.bozan@vattenfall.com Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chefer enligt nedan:

Norra Sverige (Norrbotten/Västerbotten/Dalarna/Västernorrland/Gävleborg) - Bertil Jacobsson

Mellansverige (Uppsala/Stockholm/Västmanland/Södermanland/Östergötland) - Gustav Roman

Södra Sverige (Småland/Skåne/Västra Götaland) – Mikael Gullander

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna.

Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 10 april 2023! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Byggnation och konsultation - Vattenfall Services

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avesta - Vattenfall

Placering

Avesta

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons