Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beräkningsingenjör till innovativt bolag i Trollhättan!

Beräkningsingenjör till innovativt bolag i Trollhättan!

Friday · Trollhättan · Ansök senast 25 apr. (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en Beräkningsingenjör som har fastnat för beräkningar och analyser och vill arbeta på ett bolag som gör skillnad? Vill du arbeta i en miljö präglad av professionell såväl som personlig utveckling och arbeta med att utveckla tekniken för att möta framtidens krav? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en kommunikativ och engagerad beräkningsingenjör. Kunden arbetar med att utveckla tekniker för att möta framtidens krav och arbetar mot olika industrier såsom flyg eller fordonsindustrin. De vill nu utöka sitt team i Trollhättan och söker därför en beräkningsingenjör som vill vara med och arbeta med beräkningar och analys. Kunden värdesätter din professionella såväl som din personliga utveckling och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser och utvecklingsmöjligheter internt.

Som Beräkningsingenjör kommer du att ingå i ett team bestående av seniora såväl som juniora kollegor där ni tillsammans arbetar med stora som små projekt, beroende på projekt och behov. I rollen arbetar du med allt ifrån att generera beräkningsmodeller till att göra analyser exempelvis hållfasthets- eller vibrationsanalyser. Vidare är du aktivt med och påverkar produkternas utformning samt ser till och säkerställer att kraven för respektive produkt uppfylls. Kunden arbetar med FEM och i kommersiella programvaror, bland annat Nastran, ANSYS, ANSA eller Abaqus.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsexamen inom området tillämpad mekanik eller motsvarande med inriktning mot hållfasthet, strukturdynamik eller liknande.
  • Fastnat för beräkningsdelen under studierna och gärna fokuserat på detta i olika projektarbeten och liknande.
  • Är obehindrad i svenska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

  • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Har erfarenhet av kommersiella programvaror såsom exempelvis Nastran, ANSYS, ANSA eller liknande.
  • Har projekt inom relevant område som du kan visa upp.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, tycker om att arbeta projektbaserat och har ett analytiskt förhållningssätt. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 må

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Friday Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons