Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bemanningsundersköterska i Valdermarsvik

PersonalExpressen · Valdemarsvik · Ansök senast 19 jan.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis tillsammans med oss i Valdermarsviks kommun. Vi erbjuder även i förlängningen möjlighet till att få en fast tjänst direkt hos våra samarbetspartners för dig som arbetat en tid som konsult först genom oss och sedan känner att du trivs med att arbeta på något av våra partnerboenden och vill ha anställning direkt där. På så vis kan du både få konsultjobb och fast tjänst genom att söka in till oss. Vi är möjligheternas konsultföretag med andra ord!


PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen

Placering

Valdemarsvik

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons