Jobbsafari är en del avschibsted logo

Belysningstekniker - Vattenfall Services, Jordbro eller Rissne

Belysningstekniker - Vattenfall Services, Jordbro eller Rissne

Rissne · Stockholm · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Elektriker inom belysning till vår etablering i Jordbro eller Rissne.


Din roll som belysningstekniker

I denna roll kommer du att arbeta med underhåll samt om- och nybyggnation av belysningsanläggningar, även andra el-relaterade installationer förekommer. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö.

Uppdrag med de arbete som skall utföras hämtar du via din bärbara dator och utför dem utifrån de prioriteringar som finns i uppdragen. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.


Vi söker dig som har:

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå (helst inom el/elkraft), eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren anser vara likvärdig
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som elektriker
  • B-körkort
  • C-körkort
  • Erfarenhet av belysningsteknik och arbetsledning (starkt meriterande)
  • Utbildning för ESA och Arbete på väg (meriterande)

Du tar initiativ och ansvar för kvalité och resultat. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du har en bra IT-vana och talar och skriver svenska, gärna också engelska.


Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Hansen, 073-046 38 86. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Malmsten 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Jordbro eller Rissne, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 februari 2022! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så ansök redan idag!


Vattenfall Services är Sveriges största belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenörer och företag inom industri och infrastruktur. Läs mer om Vattenfall Services belysning på vår webbplats - www.vattenfall.se/belysning

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rissne

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons