Jobbsafari är en del avschibsted logo

Belysningsmästare Norrdans

Norr Dans · Härnösand

·

Ansök senast 20 maj (8 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens referensnummer: 2006 i din ansökan

Norrdans producerar och presenterar samtida dans och koreografi för medborgarna i norra Sverige. Ensemblen består av nio dansare från hela världen samt ett team av tekniker och administrativ personal.

Vi dansar överallt; på scener i Haparanda och Rom, i skolor i Härnösand och Umeå, på gator och torg i resten av världen.

Norrdans är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring åt människors själar. För en bättre värld.

Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning därför uppmanar vi alla kvalificerade sökanden oavsett kön, etnicitet, sexualitet, religion eller funktionsuppsättning att söka.

Arbetsbeskrivning

Belysningsmästaren har ett övergripande ansvar för ljusarbetet på Norrdans i samband med såväl produktion som turné. Personen ingår i det tekniska produktionsteamet på Norrdans som förutom belysningsmästartjänsten består av fyra personer. I arbetsuppgifterna ingår, bland annat, programmering av ljusbord, assistans till gästande ljusdesigners och konstnärliga team, dokumentation, underhåll av ljusteknisk utrustning. Vi använder oss av MA-Lighting Grand-MA2 system och Vectorworks. I tjänsten ingår även andra allmänna tekniska arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du är en självständig initiativtagare som är lyhörd och serviceinriktad, kreativ och effektiv. Du har en utbildning inom belysning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som belysningsmästare eller ljustekniker. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenheter från turnerande verksamheter inom dans eller annan scenkonst. Kunskaper inom videoteknik är ett plus. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norr Dans

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Scenkonst Västernorrland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens referensnummer: 2006 i din ansökan