Jobbsafari är en del avschibsted logo

Beijer Byggmaterial söker Social Media Manager / Content Manager

Beijer Byggmaterial söker Social Media Manager / Content Manager

Beijer Byggmaterial · Stockholm · Ansök senast 8 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På ett föräldravikariat söker vi dig som vill ansvara för att skapa, producera och publicera innehåll i Beijers alla kanaler, såväl tryckta som digitala. Du kommer att bli anställd av PerformIQ - auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Beskrivning av arbetsuppgifter
I rollen som Social Media Manager arbetar du både strategiskt och operativ där en viktig del är att samordna och utveckla Beijers närvaro i de sociala kanalerna tillsammans med övriga avdelningar och lokalt ute vid Beijers byggvaruhus i landet.

Du kommer att arbeta med planering, produktion, utbildning och uppföljning av de sociala kanalerna och att ansvara för de verktyg och plattformar som används i samband med detta. Rollen säkerställer att Beijer får en tydlig utväxling i de sociala kanalerna av sitt producerande innehåll och att den synkroniserar med den övergripande strategin och marknadsplanen för året.

Hantering av kampanjer/sponsrade inlägg och budget i samband med detta ingår, samt att agera kontakt och kravställare mot extern byrå.

Som Content Manager stödjer du organisationen och marknadsavdelningen i att planera och producera relevant innehåll till Beijers olika kanaler. Rollen tar ansvar för hela produktionskedjan från planering till publicering och uppföljning, i vissa projekt även som projektledare med ansvar för budget.

Rollen har en tydlig kommersiell inriktning i sitt planerande och genomförande där innehållet ska attrahera och stödja vår huvudmålgrupp SME-kunder och följa Beijers fokusområden under året.

Du kommer att producera eller produktionsleda skapande av innehåll i form av text, bild, video och visst grafiskt innehåll. För de digitala kanalerna ingår att optimera och löpande följa publiceringar för att få maximal effekt.

Krav på person
För att passa i rollen tror vi att du stämmer in på följande:
  • Utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande
  • Erfarenhet från likande roll gärna från kommersiellt företag
  • Tydlig digital inriktning i förståelse för både strategi och produktion
  • God känsla för att skapa attraherande innehåll utifrån den tänkta målgruppen
  • Kunna hantera produktion i form av text, bild, video
Personliga egenskaper som underlättar jobbet i rollen är att vara organiserad, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad. Ha lätt för att samarbeta och ta initiativ till att driva arbetet framåt både i grupp och individuellt.

Övrigt
Start: Januari till augusti med chans till förlängning eller anställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Sollentuna, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se alt 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Beijer Byggmaterial

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mattias Söderberg

072-157 27 76

Dela jobbannonsen

Anmäl annons