Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behovsvikarier sökes till LSS boende i Stigtomta

Gruppbostad Enligt Lss · Nyköping · Ansök senast 31 mars (9 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kavlinge Stigtomta i din ansökan

Nu söker vi behovsvikarier till vår LSS verksamhet i Stigtomta, vi söker även dig som är intresserad av att arbeta under sommaren 2023.

Kavlinge består av en gruppbostad samt servicebostad för vuxna män och kvinnor i personkrets 1, enligt 9 § 9. Verksamheten är belägen i en vacker och lantlig miljö i Stigtomta, 15 km nordväst om Nyköping med närhet till bussförbindelse.

Vi söker dig som vill jobba som behovsvikarierande stödassistent hos oss. I arbetet ingår det att jobba dagtid, kvällar, nätter och helger.

Du kommer att arbeta tillsammans med ordinarie personal där du är en del av ett team som har i uppdrag att ge stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet.

Vi söker dig som är utbildad alternativt studerar till stödpedagog, behandlingspedagog, stödassistent eller undersköterska.

Har du studerat vård och omsorg med inriktning psykiatri och/eller har erfarenhet från psykiatrisk omvårdnad är det meriterande

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är en trygg och lugn person med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du har en positiv grundsyn och har lätt för att arbeta i team, då vi tror att samarbete är en nyckelfaktor. Du har förmåga att organisera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationer när du uttalar dig eller agerar. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår bland annat att föra social dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar utifrån en lågaffektiv arbetsmetod.

Du talar och skriver svenska obehindrat.

Du har B körkort.


Rekrytering sker löpande.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Enhetschef Eva Ståhl, tel: 070-180 88 88

eva.stahl@linneaomsorg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gruppbostad Enligt Lss

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Linnea Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kavlinge Stigtomta i din ansökan

Dela jobbannonsen