Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behovsanställning

Myrorna · Norrköping · Ansök senast 22 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driven och kreativ säljare som vill arbeta med secondhand och för en mer hållbar konsumtion? Vi söker butikssäljare som vill arbeta i Myrornas butiker i Östergötland, främst i Norrköping men bör även vara öppen för timmar vid behov i Linköping.

Som butikssäljare på Myrorna arbetar du i hela butiken och din huvuduppgift är att finnas till, lyssna, uppfylla våra kunders behov samt se till att butiken inspirerar till köp. Arbetsuppgifterna är bland annat kundservice, kassatjänstgöring, skyltning, exponering, gåvomottagning, lagerarbete, städning samt att aktivt bidra till att de personer som gör praktik hos oss utvecklas.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna vill vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare i detaljhandeln. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete med kampanjer och att med hjälp av exponering säkerställa en inspirerande och säljande butiksmiljö som skapar köplust. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med det visuella uttrycket i butiken.

Vi ser att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad, självständig, serviceinriktad, flexibel, tycker om att arbeta i ett högt tempo samt klarar av ett ibland fysiskt krävande arbete. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har ett intresse för mode och inredning. Vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska coacha, vägleda och stötta personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats.

Butiken i Norrköping består av en personalgrupp på omkring 15 personer, vilka omfattar både anställda och personer som är sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder.

Tjänsten är en behovsanställning

Arbete måndag-lördag med varierande arbetstid.

Lön enligt Handels avtal.

Frågor om tjänsten besvaras av Butikschef, Caroline Joumé, främst via mail.

Kontaktuppgifter

Caroline.joume@myrorna.se

Telefonnummer: 0760-52 47 62


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Myrorna

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Frälsningsarmén

Dela jobbannonsen

Anmäl annons