Behandlingspersonal till KABIT Ljungstorp HVB

Ljungstorp HVB · Höör

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KABIT är ett privatägt bolag som bedriver HVB- & Stödboendeverksamhet.

Du har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar/vuxna i ett människobehandlande yrke. Vi ser att du har kunskaper inom området Neuropsykiatriska funktionsvariationer. På KABIT har vi stor samlad kompetens kring social problematik och neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF). Vår kunskap och erfarenhet används för att individanpassa och skräddarsy insatserna för varje ungdom och familj oavsett insatsform. Detta skapar möjligheter till varaktig förändring.


Vi vilar på en systemisk grund, har ett lösningsfokuserat tänk, ett lågaffektivt bemötande och är proffs på funktionsvariationer. Vi skräddarsyr lösningar som passar ungdomen och dennes familj.


Vi har skapat mindre HVB-enheter med hemlika förhållanden som består av fem stycken platser för barn/ungdomar i åldrarna 14-19 år. Vi har även en Träningsboendeverksamhet som är bemannad dygnet runt. Inom Träningsboendet erbjuder vi individanpassade lösningar i lägenhetsboende med varierande stöd utifrån ungdomens behov och förutsättningar.


Vi söker nu en ny kollega till Ljungstorp HVB som är vår senast tillkomna verksamhet. Verksamhetens målgrupp är flickor 15-19 år.


Vi söker nu dig som är engagerad, driven, stresstålig, har förmåga att arbeta självständigt och i team samt har ett lösningsfokuserat synsätt. På Ljungstorp ingår djurskötsel/hantering av hästar och smådjur i det dagliga arbetet så djurintresse/kunskap är ett krav.

Du ska vara ansvarsfull och organiserad samt ha stor samarbetsförmåga. Du kommer att stödja barn/ungdomar i dagliga sysslor, vid aktiviteter, vid behov gränssätta ungdomarna samt arbeta motiverande. Det krävs att du är en trygg och stabil person i dig själv med ett stort tålamod.

Dokumentation gällande ungdomarnas utveckling sker i Journal Digital, det är därför av stor vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi arbetar med kontaktmannaskap där man som kontaktperson har en nyckelroll för ungdomen gällande behandlingsupplägg, behandlingssamtal och planering. Vi har extern handledning kontinuerligt och vidareutbildar personal för att kunna erbjuda en bredare kompetens.


Vi arbetar med 6-veckorsschema och tjänsten innefattar journätter samt tjänstgöring var 3:e helg.


Vi begär alltid in registerutdrag inför en eventuell anställning och referenser från tidigare arbetsgivare/kolleger. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ljungstorps gård är beläget i Höörs kommun ca 10 minuter med bil från centrum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljungstorp HVB

Placering

Höör

Kontaktperson

KABIT AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ljungstorp HVB i din ansökan