Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingspedagog till HVB

Behandlingspedagog till HVB

Humanisthemmet Eq AB · · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Humanisthemmet EQs verksamheter är ständig utveckling. Alla verksamheter är värdestyrda utifrån humanism och medmänsklighet där hög kvalité är ledstjärnan. Humanisthemmet EQ har bl.a. 5 HVB, stödboende och LSS i Uppsala och Knivsta.

Nu söker vi ny medarbetare till ett av våra behandlingshem för pojkar 12- 18 år med psykosocial problematik. Vi hoppas finna dig med erfarenhet, engagemang och utbildning inom socialt arbete och ungdomsvård.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar utifrån husets rutiner, med mentorsskap där du ansvarar för kontakt med nätverket runt den. Du arbetar utifrån verksamhetens behandlingsplan med individuella samtal och gruppbehandling.

Det är viktigt att du är trygg, lösningsorienterad, god samarbetsförmåga, engagerad och flexibel.

Tjänsten innefattar arbete under vardagar, helger, dagtid, kvällstid och nattetid med sovande jour på rullande 4 veckors schema.

Kvalifikationer

Du har en adekvat utbildning, såsom behandlingspedabog, socionom, beteendevetare, socialpedagog eller annan likvärdig utbildning. ART, KSL, HAP, ÅP, MI är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap och tidigare erfarenhet av att arbeta och bedriva behandling i både enskilt och i grupp.

Du har vidare kunskap om och ett genuint intresse för människor med olika typer av social problematik. Du ska även kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha god datavana eftersom arbetet innefattar journalanteckningar och genomförandeplaner.

Övrigt

Du ska vara minst 25 år.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Utdrag ur Polismyndighetens belastnings-och misstankeregister erfordras före anställning.

Tjänsterna är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan skickas via mail till: info@humanisthemmet.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humanisthemmet Eq AB

Kontaktperson

Humanisthemmet Eq AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons