Jobbsafari är en del avschibsted logo

Behandlingscoach

FINJAGÅRDEN · Hässleholm

·

Ansök senast 13 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Finjagården arbetar med en småskalig och högspecialiserad behandling för personer med personlighetsproblematik, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, depression, missbruk, självskadebeteende, ångest, OCD, ätstörning och trauma. Vi utför även psykiatriska utredningar.

Med strukturerade behandlingsmetoder som DBT, KBT, KBT-E och PE kompletterad med ett kvalitetssystem, säkerställs dokumenterade behandlingsresultat. Ett kvalitetssystem med uppföljning för såväl klienter, närstående som uppdragsgivare skapar insyn, medverkan och trygghet.


Genom vår nästan 50-åriga erfarenhet kombinerat med evidensbaserade behandlingsmetoder ger oss goda förutsättningar för att uppnå resultat.


Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog med några års erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med metoder DBT och/eller KBT , MI, återfallsprevention. Du behöver ha ett brinnande engagemang, ett flexibelt tänkande och vara lösningsfokuserad samt utvecklingsbenägen för att passa in i vår verksamhet. Vi förutsätter att du är en person som kontinuerligt reflekterar kring ditt egna beteende i mötet med andra människor och för att ta hand om dig själv.


Du har arbetstid i genomsnitt 37 timmar per vecka och tjänsten innebär jobb dag, kväll, helg och något pass med sovande jour per månad utifrån ett rullande schema som anpassas efter verksamhetens behov.


Finjagården erbjuder alla medarbetare friskvårdbidrag, hemlagad mat (kostförmån) samt en vacker och trivsam miljö.
.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FINJAGÅRDEN

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Finjagården AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tillsvidaretjänst i din ansökan