Behandlingsassistenter, timvikarier sökes till Säviq kvinnobehandling i ...

Behandlingsassistenter, timvikarier sökes till Säviq kvinnobehandling i ...

Affärsområde Omsorg · Söderhamn · Ansök senast 4 dec. (142 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Nu söker vi efter fler timvikarier men även vikarier under sommaren till vårt bolag Säviq Kvinnobehandling och vårt marknadsområde Individ & familj.

Om SäviqSäviq Kvinnobehandling grundades 2015 och erbjuder 24 vårdplatser. Behandlingshemmet ligger i Norrala, Söderhamns kommun, och tar emot klienter med alkohol- och drogberoende från hela landet. Våra kunder är främst Socialtjänsten och Kriminalvården. Verksamheten är ett hem för vård och boende (HVB) med specialinriktning för målgruppen kvinnor med missbruk/beroende och samsjuklighet. Vårt behandlingsteam arbetar utifrån KBT-grund och bedriver högintensiv behandling, som är strukturerad med ett tydligt innehåll på grupp- och individnivå. Klienter på boendet ges möjlighet att ta med sig husdjur, såsom hund och katt.

Vi söker - Timvikarier och vikarier till sommaren

Om rollen - Som behandlingsassistent stöttar, inspirerar, vårdar du och ger omsorg till klienter i deras resa i tillfrisknandet. Som stöd i ditt arbete finns vårt behandlingsteam bestående av terapeuter, behandlingsassistenter, sjuksköterska, läkare, verksamhetschef, biträdande verksamhetschef och samordnare.

Vem är du - Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Du är flexibel, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och kan anpassa ditt arbete efter varierande behov. Arbetet kräver förmåga att kunna kommunicera budskap tydligt och följa den planerade behandlingsplanen som finns för varje klient.

Arbetet innebär oregelbunden arbetstid med arbetspass förlagt på dagtid, kvällstid, helger och nätter (vaken natt).

Kvalifikationer: Du som söker bör ha relevant eftergymnasial utbildning på minst 2 år inom vård och omsorg som exempelvis behandlingspedagog eller undersköterska. B-körkort är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Dokumentationsvana.

Meriterande:

 • Erfarenhet från behandlingsarbete med målgruppen vuxna
 • Utbildning och/eller arbetserfarenheter inom KBT, MI, ÅP

   Personliga egenskaper som värderas i tjänsten är: Lugn, empatisk, lyhörd, uthållig. Förmåga att samarbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.

   Rekrytering och urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För frågor om tjänsten, kontakta Verksamhetschef Therese Furubom, therese.furubom@saviq.se

   Om arbetsgivaren

   Arbetsgivare

   Affärsområde Omsorg

   Placering

   Söderhamn

   Kontaktperson

   Attendo TO TOPCO AB

   Dela jobbannonsen

   Anmäl annons